пʼятницю, 6 грудня 2013 р.

ГАННУСІВКА за ЄС!!!

Був на ЄВРОмайдані!!! Мав честь!!!
 Ми насправді Європа, ми більше ніж Європа!!! Такої згуртованості і прагнення до перемоги я не бачив. Люди стоять за Україну, за незалежність за краще майбутнє, стоять мирно і не вірте тим хто говорить, що вони проплачені! Купити можна 1000 ну 5000 людей, але не 100 тис.
В день робота, а в вечері на майдан. В мене потяг на 18:50. Ледве вийшов з майдану - люди масово йшли в сторону "йолки"! Відчував себе зрадником, але душею радів, радів аж волосся дибки ставало і не поміщалось в шапці від побаченого - МИ ЄВРОПА! СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА!
До цього мав сумніви "постоять, та й розійдуться" - зізнаюсь, було таке... Зараз не вірю в поразку - РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!!!

І суб"єктивні враження:
- ніякої організації, не маю на увазі українців, звичайних людей таких як я - ні опозицію, краще "опозиція",
- ніякого реального плану дій від "..3....",
- ніякої підтримки зі сторони "..3..." - ну ми ж вам (свідомо з маленької написав) платимо гроші - так стійте біля нас, мітингуйте, а не обідайте десь в "МАФІЇ" (для ти хто не знає - крута забігайлівка в Києві);
- банальні відмазки опозиції збиратись і стояти та поодиноко пікетувати то кабмін то МВС, та відеокліпи які крутять на майдан, і які про гаранта вже всі в ютубі бачили - ну ми вже це переросли...
- в мене, чесно, склалось враження, що "..3..." торгується колуарно, хто більше дасть проти теперішньої влади і "підгодоввують" українців закликами то за відставку (перед цим не домовившись) то за імпічмент (не поговоривши в дюті-фрі з гарантом, який на валізах до Китаю)
- зрештою - це не опозиція, а маріонетки, які годуються з тих же, хотів сказати кишень, але це не кишені а валізи, і виконують волю "руки" що годує. Вони були створені для поділу наших голосів, голосів тих хто "проти" і вони свою функцію виконали, гроші відпрацювали.
- перший заклик "Євромайдан без політиків" - на мою думку був переможнішим.
Проте я наскільки був вражений силою та мужністю людей на майдані, що все інше неважливо. Якщо б не годинник над майданом - поїзд поїхав би без мене, може і було б на краще.
Укрзалізниця не дала можливості повною мірою насолодитись спогадами про Євромайдан і повернула мене до реальності.
 Мало в купе не прокричав "БАНДУ ГЕТЬ"!!! ГАННУСІВКА ЗА ЄС!!!

  

понеділок, 2 грудня 2013 р.

Ганнусівка за євроінтеграцію!!!

Депутати сільської ради с. Ганнусівка в повному складі також були присутніми.
На площі перед приміщенням Івано-Франківської облдержадміністрації розпочалася спільна сесія всіх рад Івано-Франківської області.







Цього терпіти більше немає сил!!! Нас поставили на коліна, проігнуввали наше майбутє, побили нашу мрію!!! "Моя хата з краю" - більше не проеде!!! Геть таку владу!!!

с. Ганнусівка. Церква.

Фото В. Бакуса. 2001 р.
http://dnistrove.narod.ru/Halych/Nimshyn.html
Всім привіт! Пише адмін інтернет-архіву "Деревяні Церкви Галичини" - http://decerkva.org.ua/ Прохання уточнити таку інформацію: ось тут - http://dnistrove.narod.ru/Halych/Nimshyn.html пише "с. Ганнусівка, Церква. Фото 2001 р.". Чи справді дана церква існувала в селі, якщо так тоді що і коли з нею сталося? Якщо вона не з Ганнусівки то звідки? Наперед дякую!
Привіт!!! Це ця сама церква - наша гордість. Нещодавно вона була реставрована і збережена для нащадків. http://gannusivka.blogspot.com/2013/07/blog-post.html