неділю, 25 березня 2012 р.

Велика пожежа

   Минулих вихідних 18 березня 2012 року в с. Ганнусівка сталась неприємна подія. Невідомі особи завдали значних збитків чудовій природі нашого села, підпаливши гору "Лисину". 
  Завдяки вчасному реагуванню жителів села та злагодженим діям, якими керувала наша пані голова Марія Михайлівна Паркулаб, непоправні збитки вдалось мінімізувати.


Відео-сюжет з місця пожежі.
  Як би не такі злагоджені дії, могло б відбутися непоправне - під загрозою був ліс та насадження сосен на горі над селом. Гасінню перешкоджав сильний вітер, який надавав сил вогню.

    Пожежу гасили всіма доступними засобами. Прикрим було те, що на наше горе не відгукнулися рятувальники пожежної служби та не прийшли нма на допомогу - сказали, що пожежна машина не зможе потрапити в цей район, хоча інші автомобілі злегкістю туди потрапляють. Цікаво, що на нещодавну пожежу, пожежна служба приїхала, хоча всеж таки забули набрати води для гасіння :).






 В результаті пожежі вигоріли значні за площею території. Проте місцеві "рятувальники" змогли зберегти основне, та запобігти непоправному.

    Маленькі пожежники з батьком також рятували природу.


 Ось світлини героїв-вогнеборців.













   Хочу подякувати всім жителям села, які відгукнулись на допомогу та врятували зелені насадження - легені села.